Allmänna villkor och köpinformation

Då förlagan till ditt smycke är en teckning så finns det endast ett exklusivt exemplar av ditt smycke. Vi gör inte fler om du inte beställt det och du får alltid originalteckningen tillbaka med leveransen om du har skickat oss en fysisk förlaga. Vi startar inte tillverkningen förrän du har godkänt steg 2 i processen. Alla smycken tillverkas för hand av mig, Christian Wallenius i 925 Sterling Silver. Ditt smycke är stämplat med äkthetsstämpel och logo.

Betalning

Priset är inklusive moms. Förskottsbetalning till bankgiro 368-9783, eller postförskott. Välj betalningsätt i beställningsformuläret. Vi bekräftar beställningen via e-mail.

Reklamationer

Skulle smycket vara skadat när du mottager det ber vi dig omgående kontakta oss. Om du upptäcker att emballaget är skadat när du mottar det skall du anmäla detta så fort som möjligt till utlämningsstället eller posten. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Bytesrätt & öppet köp

Eftersom ditt smycke är unikt tillverkat till dig och att det inte går att sälja till någon annan så finns gäller inte bytesrätt eller Öppet köp. Däremot finns alltid möjligheten att korrigera om något blivit fel. För att vi ska kunna korrigera ev. felaktigheter måste du kontakta oss inom 1 vecka.

Leveranssätt och leveransvillkor

Det tar normalt ca 2 veckor att tillverka och leverera ditt smycke, med reservation för postens hanteringstid. Ring mig om du har ett viktigt datum då du absolut måste få leveransen så kan vi diskutera saken.

Fraktkostnader

Tillkommer med 50kr, försändelsen skickas alltid som REK.

Silver Drawing drivs av Christian Wallenius Design och innehar F-skattsedel. Du når oss alltid på
christiansilverdrawing.se och dagtid på telefon 0709-666263.